Viktig informasjon

Korona virus

Som følge av SARS-CoV-2/Covid-19 (koronavirus) tar Kirurgiklinikken AS nødvendige forholdsregler for å bidra til å forebygge smitte og smittespredning, etter retningslinjer fra helsemyndighetene. Klinikken holder åpent med normal drift. Hygienrutiner er intensivert, og berøringsflater på venterom og fellesarealer desinfiseres kontinuerlig gjennom dagen. Videre benytter vi smittevernsfrakker under behandling.

 

Dersom du er i isolasjon, karantene, elller har vært i nærkontakt med en person som er bekreftet syk med koronaviruset SKAL DU IKKE GÅ INN PÅ KLINIKKEN. Vi ber vi om at du tar kontakt med oss på telefon 23 36 80 00 for å endre time til et senere tidspunkt. Alternativt sender oss en melding på e-post: post@kirurgiklinikken.no.
Har du behandlingsbehov og symptomer på Koronainfeksjon skal du kontakte legevakten for videre henvisning til lokal sykehusavdeling.

Dette gjelder også om du har forkjølelsessymptomer, sykdomsfølelse, hoste, feber eller er blitt tungpustet.

Det er plassert dispensere for hånd-desinfeksjon på venterommet, og ber om at alle benytter disse ved ankomst!

Vi ønsker færrest mulig pasienter på venterommet, og vi ber om at du ikke møter før avtalt tid, samt at følge/ledsager venter ute.  

Oppdatert 03.11.2021
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Link til FHIs råd: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/helsepersonell/rad-til-tannhelsetjenesten/

<< Forrige        4 av 9        Neste >>
Skriv ut