Personvernerklæring

 

PERSONVERNERKLÆRING FOR KIRURGIKLINIKKEN.NO

Sist oppdatert: 14.06.2019

Personvernerklæringen beskriver hvilke personopplysninger vi samler inn ved besøk på våre nettsider, og bruk av våre produkter og tjenester, og hvordan vi behandler disse.

Kirurgiklinikken.no brukes som kontaktpunkt og informasjonspunkt for våre kunder. Vi samler inn kun nødvendig data for kontakthenvendelser.

Når du besøker våre nettsider lagrer vi dessuten automatisk informasjon om nettlesertype, Internett-tjenesteleverandør (ISP), henvisnings-/utgangssider, operativsystem, dato/klokkeslett, klikkstrøm-data og andre brukeropplysninger. Disse dataene blir ikke koblet til andre opplysninger vi samler inn om deg, og er anonyme.

Bruk av skjemaer på denne nettsiden

Vi har skjemaer tilgjengelige for kontakt. Disse skjemaene og personlig data lagt igjen i dem vil kun nyttiggjøres til det behandlingsgrunnlag som fremgår av skjemaene.

Eksempelvis vil kontaktskjemaet kun bli brukt til å kontakte de som ber om kontakt gjennom denne kanalen.

Cookie policy og målrettet markedsføring

Cookies eller informasjonskapsler er små grupperinger av informasjon nettsider bruker til forskjellig behandlingsgrunnlag. Noen er nødvendige for sidens kritiske funksjon. Noen brukes til analyse av brukeradferd på aggregert nivå. Andre nyttes til markedsføringstiltak for at vi skal kunne rette markedsføring til våre potensielle kunder.

Hvordan håndtere informasjonskapsler i din nettleser

www.nettvett.no kan du lese om hvordan du stiller inn nettleseren for å godta/avvise informasjonskapsler, og få tips til sikrere bruk av internett.

Rettigheter

Under den nye personvernsforordningen har forbrukere nye rettigheter.

1) Krav til innsyn

Du har rett til fullt innsyn i hva slags personlig data vi har lagret i våre løsninger. Det gjelder da også informasjon lagt igjen på denne siden.

2) Krav til sletting/portering

Du har krav til å få slettet eller flyttet eventuell lagret informasjon hos oss ved forespørsel.

Alle henvendelser vedrørende personvern/ personopplysninger kan rettes til
post@kirurgiklinikken.nhn.no
  


Skriv ut