Ansiktsimplantater

Kjeve-vinkel implantat


Et ansiktsløft/facelift gjøres primært for å få et yngre utseende. En facelift endrer ikke ansiktet, men gjør at man ser yngre ut, slik man så ut noen år tidligere. Du har ikke endret utseende, men ser bare bedre ut.

Ved å endre på ansiktskjelettet ved benkirurgi, eller ved bruk av ansiktsimplantater kan man imidlertid endre ansiktets grunnleggende struktur, ikke bare hud og bløtvev. Dette kan endre ansiktets utseende. Dette inkluderer plastikkirurgiske prosedyrer som for eksempel neseplastikk og påbygging med ansiktsimplantater ( kjevevinkel, hake, kinnben).

Kjevevinkel-implantat benyttes for å oppnå en mer definert vinkel og/eller økt bredde og definisjon av underkjevens nedre og bakre begrensning. Noen har naturlig en underkjeve med definert kjevevinkel.  Men som følge av ulike bittforhold og vinkel på underkjeven er det svært varierende hvor tydelig selve benet i kjevevinkelen er.  I enkelte tilfeller er kjevevinkelen knapt synlig og går nesten i ett med halsen, og da kan et kjevevinkelimplantat gjøre betydelig forskjell. Kjevevinkelimplantater settes inn via snitt i munnhulen, og festes med mini-titanskruer til kjevebenet. Disse implantatene kan evt. benyttes i kombiansjon med hakeimplantat for å oppnå en mer markert underkjeve. Dette er kirurgi som krever erfaring i ansiktskirurgi/maxillofacialkirurgi, og følgelig ikke mange plastikk-kirurger i Europa som tilbyr slik behandling. Se eksempler her
 
Kinnbens-implantater kan brukes for å oppnå en bedre projeksjon og harmoni i ansiktet. Med alderen taper man elastisitet og vev i underhuden, og gravitasjon bidrar videre til at ansiktet får en mer firkantet form. Ved å benytte kinnbensimplantater alene, eller i kombinasjon med ansiktsløft eller fett-transplantasjon til ansiktet kan dette bidra til at ansiktet kan få en mer ungdommelig, trekantet form. Alternativt kan ulike fillere eller fett-transplantat benyttes for å oppnå tilsvarende effekt.

Se vår prisliste

 

Skriv ut