Ansiktsimplantater

 
Et ansiktsløft/facelift gjøres primært for å få et yngre utseende. En facelift endrer ikke ansiktet, men gjør at man ser yngre ut, slik man så ut 10 år tidligere. Du har ikke endret utseende, men ser bare bedre ut.

Ved å endre på ansiktskjelettet ved benkirurgi, eller ved bruk av ansiktsimplantater kan man imidlertid endre ansiktets grunnleggende struktur, ikke bare hud og bløtvev. Dette kan endre ansiktets utseende. Dette inkluderer plastikkirurgiske prosedyrer som for eksempel neseplastikk og påbygging med ansiktsimplantater ( kjevevinkel, hake, kinnben).

Kjevevinkel- implantat benyttes for å oppnå en mer definert vinkel og/eller økt bredde og definisjon av underkjevens nedre og bakre begrensning. Disse implantatene settes inn via munnhulen, og festes med mini-titanskruer til kjevebenet. Disse implantatene kan evt. benyttes i kombiansjon med hakeimplantat for å oppnå en mer markert underkjeve. Er det kun ønskelig med mindre korreksjoner kan fett-transplantasjon være et alternativ.

Kinnbens-implantater kan brukes for å oppnå en bedre projeksjon og harmoni i ansiktet. Med alderen taper man elastisitet og vev i underhuden, og gravitasjon bidrar videre til at ansiktet får en mer firkantet form. Ved å benytte kinnbensimplantater alene, eller i kombinasjon med ansiktsløft eller fett-transplantasjon til ansiktet kan dette bidra til at ansiktet kan få en mer ungdommelig, trekantet form. Alternativt kan ulike fillere eller fett-transplantat benyttes for å oppnå tilsvarende effekt.

Se vår prisliste

 

Skriv ut